Direktlänk till inlägg 11 februari 2008

Tycker att helgen gått alldeles för fort

Av Jossan - 11 februari 2008 12:50

Det blev aldrig att vi käkade på Carib Kréol eftersom att när vi väl kom dit så var där givetvis fullbokat (det visste jag väl!). Roligt att stället har blivit så poppis.

Istället gick vi till "Just like mamas" vid Möllevångstorget. Lisa och Hille hade varit där förut och sa att maten var jättegod men att servicen var obefintlig.

Fastän det var över ett år sen de senast varit där visade det sig att inte mycket hade förändrats. På en sådan liten yta kunde man förvänta sig att servicen skulle vara lite raskare.

Jag och D åt både förrätt och huvudrätt samt drack vin resp öl till maten och vi betalade inte mer än 670:-

Jag åt:

Queso manchego y pantumaca:
Rostat bröd med en bädd av färska tomater, olivolja och
lagrad manchego ost.


Saltimbocca alla romana ”un classico italiano”:
Kalvfilé med parmaskinka, salvia och vittvinsås.
Serveras med rosmarin klyftpotatis.

Jag tyckte att maten var supergod men Hille och Lisa var inte så nöjda med sin pasta, de tyckte att den var lite smaklös.


Efter middagen hade fyra kompisar till D dykt upp och vi gick vidare till Carib Kréol för att ta en drink. Efter en stunds väntan fick vi till och med ett bord och servitrisen som Anders hade försökt att muta med en 100-lapp sprang och hämtade lite pallar till de som blev utan sittplatser.

Den där ena drinken blev helt plötsligt tre och det var dax att dra vidare till Volym. Vid detta laget hade vi tappat Hille eftersom hon innan på dagen känt sig lite risig och ville komma hem i rimlig tid. Lisa försökte att smita iväg samtidigt som Hille men jag upptäckte det lilla tilltaget och ringde henne på mobilen. Vilken tur att hon inte är svårövertalad.


Efter en halv öl på Volym tändes lamporna och vi blev utkastade.

Brogatan nästa!

På Brogatan tog jag mitt förnuft till fånga och drack Cocacola resten av kvällen. Kvällen avslutades givetvis på Stippes lite efter klockan 03 där jag käkade pommes och bea.

Och terroriserade omgivningen med att spela väl utvalda låtar på jukeboxen.

Lovley!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jossan - 22 maj 2008 09:50

Hej hej! Tack, ni som har saknat mig. Men just nu känns det som om den här bloggen har gjort sitt. Det har varit en rolig tid att skriva och jag kan fortfarande läsa om vissa inlägg och skratta. Det är inte helt osannolikt att jag kommer att start...

Av Jossan - 29 april 2008 17:15

Jag har hållt mig undan "bloggvärlden" ett litet tag. Inom loppet av en kort period blev min äldsta väninnans mamma och även min brorson svårt sjuka. Jag kände att jag varken hade ork eller vilja att blogga.  Min värld och mina "bekymmer" kändes hel...

Av Jossan - 11 april 2008 12:02

Känns inte längre meningsfullt att blogga.......

Av Jossan - 10 april 2008 12:10

Just nu känner jag mig osynlig och inte värd ett skit. Åter igen en arbetsgivare som struntat i att meddela mig om jag fått tjänsten eller ej fastän jag varit på intervju och blivit lovad att de skulle höra av sig.   Sedan ligger min älskade brorson ...

Av Jossan - 28 mars 2008 12:08

Följande stod idag att läsa på Aftonbladet.se angående det uppmärksammade fallet "Louise". "Pappan i Vetlanda dömdes till rättspsykiatrisk vård för hundratals samlag med sin minderåriga dotter. Nu har kommunen beslutat att pappan även i fortsättning...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards