Alla inlägg under februari 2008

Av Jossan - 13 februari 2008 11:06

En arbetskollega har lagt in sig själv på psyket igen.

Min chef har varit sjuk sedan i måndags.

En annan arbetskollega anmälde sig sjuk idag.

Så nu är det alltså bara jag och en arbetskollega till i barn o familjgruppen som är på jobbet.

Här blir det inget med att ta ut en läsdag eller en ledig dag för att man arbetat jour.  

Kul värre!


(ja, jag tycker givetvis synd om de som är sjuka...de kan ju inte hjälpa det. Och ja, det är bättre att de stannar hemma än smittar ner oss andra också)

Av Jossan - 13 februari 2008 11:04

.....är det ingen som ringer och säger att de vill att jag ska komma på anställningsintervju?

Av Jossan - 13 februari 2008 10:59

Vi har en ganska så rå humor i vår familj.

I lördags när vi firade brorsonens 1 årsdag så började vi hacka lite på min bror angående att han fyller 36 i år.

"Hur känns det att bli så gammal....bla bla bla".

Jag tyckte att det var jätteroligt och slängde iväg en känga till min svägerska angående att hon snart skulle fylla 30.

Precis när jag hade sagt det ville jag bara plocka tillbaka orden igen eftersom jag visste att jag hade bitit mig själv i ändan. Jag hoppades att det inte var någon som hade hört det, men givetvis hade det inte gått förbi min mors falköron.

"Vadå? Ska du säga som är 30, ogift och barnlös" fick jag till svar av min mor.....


Ja, ibland ska man bara hålla truten.

D sa att nästa gång kan jag alltid kontra med att det "i alla fall inte är jag som är ett steg närmare en skillsmässa".


Av Jossan - 12 februari 2008 13:21

Ugh!

Har en tråkig dag på jobbet.

(ovanligt!)

Jag får väl trösta mig med att jag och två tjejkompisar försöker att hitta en billig flygresa till Budapest för att hälsa på Juristen.

Just nu ser det ut som om det kommer att bli i början på maj. I så fall har jag två, eventuellt tre saker att se fram emot:

1. Slutar på mitt nuvarande jobb (jippie)

2. Åka på semester

3. Eventuellt börja på ett nytt jobb


Annars är det intet nytt på jobb-fronten.

Det var tydligen 18 st som hade sökt kuratorstjänsten på mitt gamla jobb. Jag hoppas att de flesta av dem inte har någon erfarenhet eller utbildning (evil) så att jag kan få komma på en intervju!

Håll tummarna!


Efter jobbet blir det Willys-date med Nima. Vi försöker att åka och storhandla en gång i månaden. Himla bra med vänner som har bil.

Måste se till att fixa en bil någon dag. Varför i hela världen såg jag inte till att låna Flygvärdinnans bil när hon ändå är borta på semester en vecka?

Ja, ibland är man inte särskilt smart.


Av Jossan - 12 februari 2008 13:08

Söndagen var ju en riktigt fin dag så jag och D tog bilen ut till bokskogen och gick en uppfriskande och rask promenad i skogen.

På väg tillbaka till stan körde vi in om en massa småbyar för att titta lite på hus.

OBS! Inga "flytta-i-hop-planer" utan vi gillar båda två att kolla på hus. Stooora och gamla ska de vara.

På kvällen skulle D jobba lite så då tog jag tillfället i akt att kolla på Simpsons filmen. La märke till att D tryckt ut ett pappersfotografi av en bild som han tog på mig och honom på nyår. Det stog väl synligt på hyllan i köket. Undrar om hans ungar har kommenterat det....

Av Jossan - 12 februari 2008 09:40

Lördagen spenderades i ett lungt mak. Vaknade ju upp något bakis ifrån gårdagen.

Skulle hem till min bror och fira min brorsons ettårsdag vid tolvtiden så snälla pappa fick komma och hämta mig. Kände inte för att sitta 50 min på en buss (ja, restiden blir det med bussbyten etc mellan Malmö och Bunkeflo).

Väl hos brosan bjöd han och frugan på brunch...åh, de hade tom köpt Alladåb (hur det nu stavas) till mig! Mysigt! (ja, jag fattar att det inte enbart var till mig, men att de säkert hade skänkt mig en take när de såg alladåben i affären).


Senare på kvällen kom D och hämtade mig och vi körde förbi Maxi för att köpa lite räkor. Tyvärr fanns där inga färska men vi hitade stooora frysta räkor (nej, inga tigerräkor utan "vanliga"). Till räkorna fixade vi lite vitlöksmajonäs, rostat bröd, avokado och sallad.

Vi kände oss riktigt präktiga och "svensson"-aktiga där vi satt i tvsoffan för att kolla på Melodifestivalen och pilla räkor.

Ja, D hade väl inte så mycket att säga till om utan jag tog ett diktatoriskt beslut om att vi skulle titta på festivalen, därmed basta.

Fast jag tror också att han tyckte att det var roligt eftersom han inte var sen med att kommentera att Poodels låt hade varit bättre utan E-type.

Åh, jag visste väl att det bodde en liten älskar-att-hata-schlager i honom!


Christer Sjögrens låt "I love Europe" lät som en tysk-bayersk "Viva Espania" - och vi låg och kippade efter luft på golvet efter att ha trillat ner från soffan eftersom vi skrattade så mycket. Underbart!


Amy Diamond var helt klart kvällens självklara stjärna. Jag tippar på att den tjejen kommer att gå långt. Jag gillar att hon ser ut som en 15 åring och inte som något prepubertalt onaniobjekt. Dessutom kör hon en enerigshow med dans utan vare sig bäckenbottens-juckningar, höftrullningar eller stön.

Uppfriskande!


Efter melodifestivalen tog vi oss ett varmt bad i baljan utomhus. Härligt med 39 grader i vattnet och 2 i luften.


Av Jossan - 11 februari 2008 12:50

Det blev aldrig att vi käkade på Carib Kréol eftersom att när vi väl kom dit så var där givetvis fullbokat (det visste jag väl!). Roligt att stället har blivit så poppis.

Istället gick vi till "Just like mamas" vid Möllevångstorget. Lisa och Hille hade varit där förut och sa att maten var jättegod men att servicen var obefintlig.

Fastän det var över ett år sen de senast varit där visade det sig att inte mycket hade förändrats. På en sådan liten yta kunde man förvänta sig att servicen skulle vara lite raskare.

Jag och D åt både förrätt och huvudrätt samt drack vin resp öl till maten och vi betalade inte mer än 670:-

Jag åt:

Queso manchego y pantumaca:
Rostat bröd med en bädd av färska tomater, olivolja och
lagrad manchego ost.


Saltimbocca alla romana ”un classico italiano”:
Kalvfilé med parmaskinka, salvia och vittvinsås.
Serveras med rosmarin klyftpotatis.

Jag tyckte att maten var supergod men Hille och Lisa var inte så nöjda med sin pasta, de tyckte att den var lite smaklös.


Efter middagen hade fyra kompisar till D dykt upp och vi gick vidare till Carib Kréol för att ta en drink. Efter en stunds väntan fick vi till och med ett bord och servitrisen som Anders hade försökt att muta med en 100-lapp sprang och hämtade lite pallar till de som blev utan sittplatser.

Den där ena drinken blev helt plötsligt tre och det var dax att dra vidare till Volym. Vid detta laget hade vi tappat Hille eftersom hon innan på dagen känt sig lite risig och ville komma hem i rimlig tid. Lisa försökte att smita iväg samtidigt som Hille men jag upptäckte det lilla tilltaget och ringde henne på mobilen. Vilken tur att hon inte är svårövertalad.


Efter en halv öl på Volym tändes lamporna och vi blev utkastade.

Brogatan nästa!

På Brogatan tog jag mitt förnuft till fånga och drack Cocacola resten av kvällen. Kvällen avslutades givetvis på Stippes lite efter klockan 03 där jag käkade pommes och bea.

Och terroriserade omgivningen med att spela väl utvalda låtar på jukeboxen.

Lovley!

Av Jossan - 8 februari 2008 14:58

Det ser ut som om det blir käk på Carib Créol ikväll.

Mys mys.

Då ska jag minsann se till att ta mig en Cuba Libre och skänka några tankar till min vän Richard (han får snart se till att pallra sig ner till Malmö).



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards