Alla inlägg under december 2006

Av Jossan - 12 december 2006 10:32

Ska arbetsförmedlingen (läs staten) verkligen stödja lurendrejeri? På AF´s hemsida finns följande platsannons:Telefonrådgivare; Häxriket; Malmö; 0612075 platser.Häxriket söker 5 "riktiga" häxor i Malmö trakten. Är du en av dem vi söker? Brukar du lägga tarot eller runor för dina nära och kära? Har du "dolda" kunskaper om kristaller, örter, ritualer etc? Har du andra kunskaper inom den mediala världen och intresse av att utveckla dem vidare, då skall du inte tveka att söka dig till oss. Om du dessutom inte har svenska som ditt modersmål, är du extra intressant. Vi har upptäckt att många av våra kunder har utländsk bakgrund, och vi vill ge dem den servicen att även kunna bli spådda på sitt eget språk. Naturligtvis måste du kunna behärska svenska både i tal och skrift. Häxriket är ett ungt företag med urgammal kunskap. Hos oss arbetar några av Sveriges bästa medium. De arbetar med kontakt med andra sidan, runor, tarot, kristaller, örter, ritualer, besvärjelser, meditationer, personlig utveckling mm. Vi vill att du har en eller flera av dessa kunskaper. Vi gör arbetsprov för att se om du är den vi söker. Arbetet sker hemifrån, varför du måste ha en fast telefon, men du behöver även dator med internetuppkoppling. Du kan välja att arbeta fm mellan 8-14, em mellan 13-19, eller kväll mellan 18-01. I ansökan skriver du det som passar dig. Vi behöver dessutom ha in ett antal semestervikarier. Lönen varierar mellan 180kr till 240kr per samtalad timma beroende på omfattning av ditt arbete. Arbetstid/VaraktighetArbetstiden kan variera mellan 08-01. Tillsvidare och /eller semester vikariat AnsökanMeddela vilken arbetstid du söker, samt namn och telefon nummer.Vi tar emot ansökan via epost: info@haxriket.seArbetsgivareHäxriketBox 4329621 ÅHUSE-post: info@haxriket.seMer information på www.haxriket.se

Av Jossan - 12 december 2006 09:41

Såg igår "Det stora blå" med Rosanna Arquette, Jean Reno och Jean-Marc Barr. Och visst Jean-Marc Barr får en att smälta med sina stora bruna, naiva ögon....men det är oxå filmens hela behållning anser jag.

Jag blir så fruktansvärt irriterad på "Joanna" (Rosanna Arquette), hon bara väntar o väntar på att Jacques (Jean-Marc Barr) ska sluta upp med att plumsa runt i vattnet och få upp ögonen för henne (eller åtminstånde göra henne gravid).
Ja, de blir förälskade, men eftersom pojken älskar havet tillbringar han hellre en hel natt i vattnet med en j-la delfin än med Joanna i sängen.
Vad är det fruntimmret inte förstår?
Och detta håller på i 3 timmar....och avslutas med att Jacques "väljer" att drunkna för att återförenas med sin far (som omkom i en dykolycka) och för att få se en sjöjungfru...eller nå´t.
*åååååhhhggggrrr* Jaja...den är mycket vackert filmad...o det kan man tacka Luc Besson för.

Men för helvete - se då hellre "Dom älskande på point neuf" eller "Leon".

Av Jossan - 11 december 2006 17:01

Läste idag följande på Madonnas blogg:

"I have joined forces with H&M and their head of design Margareta van den Bosch to create a line of clothing and accessories that are scheduled to arrive at stores around the world in March 2007!
The 'M by Madonna' fashion line will reflect my timeless, unique and always glamorous style. I worked hand in hand with Margareta van den Bosch to create a wardrobe of clothing and accessories that represent my own personal and modern spin on my very own wardrobe staples.

I've made no secret of my love of fashion over the years. Working with Margareta and H&M was an exciting and new creative challenge for me. I'm really happy with the results and look forward to wearing 'M by Madonna' along with the rest of the world!"

VILL HA VILL HA VILL HA!!!!!

Av Jossan - 11 december 2006 12:46

Hoppsan, här sjönk skeppet igen. Nä, riktigt så farligt är det inte. Men en massa sjukskrivningar på jobb gör att jag inte hinner med att göra det jag ska utan jag får gå in och "leka" behandlings assistent. Nåja, det är som sagt kul när det händer lite.

Av Jossan - 11 december 2006 12:22

Undrar vad för spännande som ska hända idag?!Skuttade ur sängen i morse och var på jobb nästan en halvtimme för tidigt! Vadan detta? Kanske vitamininjektionen från det vackra vädret igår? Eller vetskapen om att efter regn kommer solsken.Ikväll blir det julmys med BRIS...tevligt, trevligt.

Av Jossan - 11 december 2006 10:05

Berättade innan om min vän som fått jobb som assistent hos en författare.....Läs denna förstSen denna

Av Jossan - 10 december 2006 16:32

Fick precis telefon av en killkompis, Rickard, som jag inte har pratat med på säkert 2 år. Vi träffades -97 när vi läste på samma folkhögskola utanför Kalmar. Och gud vad roligt vi hade ihop. Det bästa minnet jag har därifrån var när vi en vardag åkte in till Kalmare stad och köpte oss vars en vattenpistol och vars en vinflaska. Skruvkork på vinet, drack det i parken, åkte tillbaka till folkhögskolan och jagade våra kamrater med vattenpistolerna. Tillslut fick en av dem nog och hällde en stoooor hink vatten över mig o Rickard. Då fick vi oxå nog. Nu jobbar han i alla fall uppe vid Kebenekajse o vi har inte setts sen 2001 (tror jag). Nu har han i alla fall lite ledigt från jobb och kommer inte att börja jobba igen förän i februari. Kom fram till att vi eventuellt ska sticka iväg en liten runda till Prag i januari. Hade varit sååå skoj. Vi får se.

Av Jossan - 10 december 2006 13:58

Haha! Såja...nu ska man gå på bio ikväll.Det blev tydligen inget med att ligga i soffan o slöa. Jag är så himla dålig på att säga nej.....*aarrggh*

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards