Alla inlägg under oktober 2007

Av Jossan - 23 oktober 2007 13:21

Fick precis ett sms av D:

"Glöm inte att greppa en Punkt.Se och kolla vimmelbilderna, ett par nyfikna kompisar har redan frågat vem du är."


*skrattar gott*

Av Jossan - 23 oktober 2007 12:45

Tycker att det känns himla trist att jag har hamnat i en svacka när det gäller mitt bloggande. Förr skrev jag ju flera inlägg om dagen, nu skriver jag knappt ett i veckan känns det som. Jag tror att det beror mycket på min dagliga pendling till och från jobb. Det gör mig jättetrött...dessutom börjar det bli höst nu och då vet man ju hur Jossan blir. Läste om ett ställe i Stockholm som var som ett café där de hade ljusterapi. Det hade varit ngt för mig! Får väl börja att sola lite och se till att få röva ur vagnen och börja träna igen. Har gått upp några kilo sedan jag slutade och det känns ganska olustigt.

Men men, jag har ju mina helger som jag lever för!



Föregående helg spenderade jag mest med "D". Fredagen var det party med ett gammalt ex som jag är god vän med och hans kompis som flyttat till Malmö nyligen. Senare på kvällen träffade vi D och hans kompisar på Etagé. En av D´s kompisar ”A” hade med sig sin "psykokusin" (som vi kallade henne) en jättesöt tjej men som tydligen hade lite socialaproblem. Hon körde hej vilt med A och var småkaxig mot allt och alla, förutom mot mig som hon satt och pussade på (!). Psykokusinen hade med sig en kompis som A hamnade hemma hos. Han hade lite ångest dagen efter då det vankades släktmiddag och det visade sig att kompisen skulle vara med på den. Han visste nämligen att psykokusinen inte skulle låta deras nattliga äventyr vara en hemlighet. På Etagé blev jag och D fotograferade av någon vimmelfotograf (igen)…tycker att de är himla jobbiga när de trycker upp en kamera i fejan på en, men samtidigt är jag så narcissistisk att jag blir smickrad och kan därför inte säga nej.


  På lördagen blev det Plankstek på Natalies (Pers Krog) sedan en krogrunda med D och hans vänner. Vi gick givetvis till Carib där jag dundrade in i baren och skrek ”Sniglar! Nu är vi här”.  Undrar när jag ska bli portad från den restaurangen. På KB var jag i mitt esse (alltså i mitt mest störiga stadium). Jag hade följt med A ut när han skulle röka och tog tag i staketet (som inhägnar rökrutan) och låtsades att staketet var ett kravallstaket framför en konsertscen. Jag började babbla med en massa människor: ”När börjar konserten? ”Vi har ju de bästa platserna eftersom vi står längst fram vid kravallstaketet!!!!” De flesta bara stirrade på mig och såg ut som fågelholkar….de trodde att jag hade tappat det rejält. *hahaha* Hittade en röd slips som jag tog med hem. Kanon! Söndagen spenderades i väldigt lugn mak med en lång promenad i Bokskogen och på kvällen en film och sushi.

Av Jossan - 19 oktober 2007 14:07

Gårkvällen på Victoriateatern var helt kalas.

Vi hade fått ett bord precis vid scenkanten, så vi hade verkligen fri sikt.

D´s vän Jörgen och hans tjej M var oxå med, himla trevliga. Jag och M bestämde att hon skulle följa med mig till Köpenhamn i december och kolla på KENT.

Andi Almqvists konsert var superbra. Jag hade inte hört någon av låtarna från den nya skivan innan, men det gjorde inget och det var inte en enda av låtarna som jag inte gillade. Inledningen med Andis "mördarballad" á la Nick Cave "Low-Dive Jenny" var magisk. Tjejen som spelade violin, Sara Jefta, var grym! Vilken talang!

I pausen passade jag på att köpa skivan. När jag kom tillbaka till bordet fick jag en liten gliring om att det tagit lång tid och när jag sa att det berodde på att jag stått i kö för att köpa skivan så skrattade D och sa att han oxå hade köpt den....och menade att då fick han väl behålla den själv såvida jag inte ville ha två skivor.

Efter konserten gick vi över till Två Krögare för att träffa Hille eftersom

hennes man Richard skulle spela där med sitt band.

Hilles pappa var också där och det visade sig att hans kusin är D´s delägare i D´s firma. Alltså, världen är sjukt liten ibland.

Kom hem lite väl sent, så i morse var det rätt så tungt att gå upp.


Av Jossan - 18 oktober 2007 15:03

Åhhh.....jag längtar till ikväll!

Ska ju gå på Victoriateatern och kolla på Andi Almqvist.

Fast det är inte riktigt det som jag längtar efter utan det faktum att vi (jag o D) kommer att ha med oss en liten picnickorg med godsaker att mumsa på under konserten.

Jag har fixat Chaumes (fransk kittost), Manchego (spansk hårdost gjord på fårmjölk) med kvittenmarmelad, Serranoskinka och en jättestark italiensk salami. Till detta blir det lite kex o bröd samt lite vin.

Låter gott va?


Av Jossan - 17 oktober 2007 13:20

Måste bara skriva att jag är mycket nöjd med att "Stureplansprofilerna" blev dömda. Äntligen slås det fast att en kvinnas NEJ betyder NEJ.

Synd bara att det skulle dröja till år 2007.

Av Jossan - 16 oktober 2007 14:36

....så består hela mitt vardagsrumsgolv nu endast av betong!

Hela golvet är utrivet.

Undrar ifall de har slängt det i kanalen?

Så ska det se ut i en veckas tid till....sedan får jag förhoppningsvis nytt golv i nästa vecka. Har bett om ett lackat ekgolv....hade oljat innan men vem f-n har de (jag) tänkt ska olja det där golvet en gång om året?

Nä, så tur i oturen så får jag nu nytt golv.

Förhoppningsvis utan hål (som mitt förra hade, där klantiga hantverkare hade tappat sina verktyg) och som jag slipper att olja!

Av Jossan - 16 oktober 2007 14:32

Vem kan motstå följande sms:  

"Vad sägs om att hämta grejor hos dig, sen kyla ner oss med en blåsig promenad och bli lite frusna för att få en anledning till att ta en varm kopp choklad mit rom und schlagsahne, ett par goda smörgåsar toppat av ett varmt bad i jacuzzin.....?"



Av Jossan - 16 oktober 2007 12:45

Ugh, bara en kvart kvar av lunchen.

Sitter och slösurfar lite.

Kollar upp lite om Victoriateatern....jag och D ska dit på torsdag och kolla på Andi Almqvists releasekonsert. Kan bli roligt. Jag har endast sett när han spelat med Richard Lindgren, som förövrigt spelar samma kväll på "Bullen". Så då kan man kanske göra två flugor på smällen.....hehe.

Victoriateatern är himla mysig....dit får man oftast ta med sig en liten picnick korg och egen dricka. Får se vad vi kan plocka ihop.

Usch, nu har jag två asjobbiga samarbetssamtal framför mig. Ingen av männen i paren vill egentligen vara med och prata. Konstigt att det oftast är så. Konstigt också att det oftast är kvinnorna som lämnat männen. Männen verkar lendast ämnar ett förhållande om de har träffat någon annan.

Konstigt, sa Bull. Konstigt, sa Bill


Ovido - Quiz & Flashcards