Alla inlägg under oktober 2007

Av Jossan - 9 oktober 2007 11:51

Jag har som jag sagt i tidigare inlägg ständigt problem med att ta mig till och från jobbet.

Mestadels till....vilket resulterar i att jag kommer 2 timmar för sent i snitt två gånger per vecka. Undrar vem som tänker att ersätta mig för det när mina flextimmar är slut.

I gårkväll slutade jag jobb klockan 18:00.

Skulle ta tåget kl 18:14, men det var försenat och kom inte förän klockan 18:37.

Missade mitt tågbyte, vilket gjorde att jag fick vänta 30 min på nästa tåg.

Allt detta resulterade i att jag inte var hemma förän klockan 20:30. Himla käckt när man gått upp klockan 05:00.


I morse hade tydligen skånetrafiken bestämt sig för att ställa in vart 4:e tåg och givetvis drabbade det mitt tåg som går kl 06:28. Tog nästa tåg som skulle gått en timme senare, men som både blev försenat och stannade lite här och var.  Missade givetvis mitt tågbyte (igen) och fick därför vänta i en timme på nästa tåg.

Klockan hann alltså bli 09:45 innan jag kunde infinna mig på jobb.

VILKEN UNDERBAR MORGON!

Av Jossan - 9 oktober 2007 11:50


This is weird, but interesting!

fi yuo cna raed tihs, yuo hvae a sgtrane mnid too
Cna yuo raed tihs? Olny 55 plepoe out of 100 can.
i cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it dseno't mtaetr in waht oerdr the ltteres in a wrod are, the olny iproamtnt tihng is taht the frsit and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it whotuit a pboerlm. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Azanmig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt!

Av Jossan - 8 oktober 2007 10:54

Eftersom jag i början på nästa år kommer att bli arbetslös (igen) så har jag precis sökt mitt första arbete på 6 månader.

Som behandlingsassistent på barn och ungdomspsykiatriska kliniken.

Håll tummarna!

Av Jossan - 8 oktober 2007 09:15

*svävar för tillfället på små rosa moln'

Av Jossan - 8 oktober 2007 08:48

Lördagskvällen var den roligaste på mycket länge.

Jag och D gick till Plockepinn och käkade tapas. Såååå himla gott. Forfarande gillar jag bäst "Vitello Tonnato" och Lammracks.

När vi väl jäst klart och maten lagt sig tillrätta i magen gick vi till Volym där vi skulle träffa några av D´s kompisar och tog en öl.

D´s kompisar hade dock inte dykt upp utan skickade i stället ett sms som sa att de satt på Ölcaféet. Det var ganska så skönt att gå i från Volym eftersom en 08:a spillde öl på D´s jacka och en annan började härja i baren där vi satt och blev så småningom utslängd.

På Ölcafeet sprang jag på en kompis ex som stoppade mig i dörren och sa att jag var otroligt vacker. Han kände inte igen mig och tyckte nog att det var pinsamt när jag sa "Hej Oscar, det var länge sen".


Framåt 01 tiden gav vi oss av till Skeppsbron. Jag gillar inte Skeppsbron speciellt eftersom det är så himla trångt inne på stället och dansgolvet minimalt. Tur att de har en gigantisk uteservering där man istället kan vara för inne i trängseln. Stackars D´s kompis Aurell...han hade det inte lätt. Vi var på honom som f-n om att han skulle börja prata med någon tjej. Stackaren fick prestastionsångest.

Kvällen gick fort och omkring 03 skulle några dra vidare till Swing Inn. Jag o D bestämde oss för att ge upp och åka hem. Men väl i taxin fick vi för oss att vi skulle gå på svartklubb. Åkte iväg till Club Latino vid Mombijou. Det är fantastiskt att en svartklubb kan ha bättre ljud och ljus än en vanlig klubb. Fasen vad roligt vi hade!

Av Jossan - 4 oktober 2007 15:58

Tyckte att låten gör sig passande inför helgen.

Videon är signerat mitt ex.

Av Jossan - 4 oktober 2007 15:44

Shoohooo!

Nu jävlar har jag flow på jobbet.

Fattar inte vad som hänt men igår och idag har allt bara flytit på skitbra för mig. Förra veckan var skrik-panik-och-kaos....men nu har jag lyckats skriva ihop 4 skrivelser till arbetsutskottets sammanträde på onsdag.

Jävligt bra jobbat! Om allt går som det ska så får jag 2 placeringar förlängda och 2 "nya" ungdomar placerade. Dessutom är en jävligt jobbig utredning klar och ska bara kommuniceras, vilket känns lite småjobbigt eftersom jag vet att vederbörande kommer att flyga i taket.

Nåja, jag känner mig löjligt mallig och tillfreds med mig själv just nu.


Av Jossan - 4 oktober 2007 11:56

Fick precis reda på att de ska dra upp halva mitt parkettgolv i lägenheten i morgon. Passar ju fint till att jag bjudit hem mamma för en myskväll då.

Men vi reder oss säkert, vi får väl stanna ute på stan lite längre med god mat i stället för att sitta hemma o glo på tv.

*myser*


Ovido - Quiz & Flashcards