Alla inlägg under januari 2007

Av Jossan - 9 januari 2007 11:22

......att ett horoskop kan träffa så mitt i prick? Jag tror verkligen inte på det här, men detta horoskop beskriver verkligen min personlighet + att jag faktiskt har ansträgningsastma. (Har hämtat det från Maries blogg -by the way)TVILLINGARNA - Styrs av planeten Merkurius.Positiv - Luft - FöränderligNyckelord: Mångsidighet, öppenhjärtighet och anpassningsförmåga.Färg - Gult Metall - KvicksilverTvillingarnas mest igenkännande tecken är mångsidighet, kommunikation och intellektualitet. Ofta rastlös - vet lite om väldigt mycket, men saknar tålamod till att gå in på djupet i olika ämnen. Avskyr rutiner - behöver stor frihet och omväxling för att må bra.Mentalt aktiv, alltid i färd med någonting. Nyfiken, hetsig och ombytlig, men/och aldrig tråkig. Lätt för att lära, välutvecklat språksinne. Lätt för att uttrycka tankar/känslor i både tal och skrift.Lever sinnligt, men kan ha svårt för att ta "sanningen" på allvar. Svårt för att stanna på ett ställe/en relation ...Många tvillingar tycker om flirt på ett oskyldigt plan, vilket ibland kan leda till känslomässiga missförstånd med andra. Tvillingen är ju en dubbelnatur även i kärlek - den ena sidan älskar medan den andra kritiserar, så ... helt lätt är det inte att ha med en tvilling att göra. ;-)Lämpliga yrkesval: Alla yrken inom kommunikation, tex. reporter, kurir, chaufför, lärare, tolk, författare eller telefonist.Fysiska kännetecken: Livfullt, jämnt ovalt ansikte, utan överdrivet framträdande drag. Forskande blick och en generös mun är typiskt.Känsligaste kroppsdelen: Andningsorganen - har lätt att drabbas av astma och även av nervös obalans.

Av Jossan - 9 januari 2007 10:52

Hur gick det här till? Jag tror bestämt att jag precis tackade ja till en blind-date. En jobbkamrat till mig frågade om jag kunde tänka mig att gå på en blind-date med hans kompis. Först var jag lite tveksam, men sen tänkte jag varför inte? Jobbkamraten går nu omkring och ser väldigt nöjd ut och jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på. Nåja, det kan ju bli en rolig kväll.

Av Jossan - 8 januari 2007 22:38

Det känns som om det kommer att hända en hel del i Malmös klubbvärld under våren.Stockholmsklubben DEBASER kommer att öppna i Malmö i Inkonst gamla lokaler vid Folkets park. Massor av rock och popmusik live!Dessutom kommer de att husera "Pink Flag" fast under ett annat namn....känns lovande.Zams bar kommer att kunna öppna upp portarna igen tack vare KB-Totte, dock också under ett annat namn, "Plocke-pinn". Öppnar den 12 januari. Här kommer det att vara en restaurang med smårätter (Jossan likes!) plus husera div klubbar förhoppningsvis med livemusik.Något säger mig att jag redan nu vet vart mina pengar kommer att försvinna i vår....

Av Jossan - 8 januari 2007 22:33

......är inte normal.Nu sover den i min säng....på rygg!

Av Jossan - 8 januari 2007 10:37

Hade en väldigt trevlig helg. Lyckades till och med boka Prag resan i fredags. Ska bli så kul!Lördagen förflöt i stilla lunk. Mös hemma hos "bästisen" först med sushi - fan de packade på oss alldeles för mycket mat, men gott var det. Jag tror faktiskt att min väninna gillade det oxå. Jag och hennes sambo drack en massa rödvin och väninnan slog till med en liten Bailey´s...(som hon råkade tappa chips & dippa i *hehe*)En lugn och skön kväll med en massa snick snack och 90-tals quiz. Söndagen spenderade jag i tv-soffan med en massa filmer som jag lånat av väninnan. "Pappan" kom på besök och tillsammans såg vi "Sin City", väldigt häftig film rent stilmässigt. Men själva filmen var bara en orgie i mord, ångest och blod. Dessutom kunde jag inte hitta någon mening eller tanke bakom filmen. Lite trist.Såg även hela första säsongen av "Sex and the city" *måste köpa hela boxen*(måste hitta på ngt nytt namn till "pappan"....känns lite fel med det namnet)

Av Jossan - 6 januari 2007 11:55

"I Need Some Fine Wine And You, You Need To Be Nicer" - Cardigans........Sometimes we talk over dinner like old friendsTill I go and kill the bottle,I go off over any old thing,Break your heartand raise a glass or tenTo the good times that we shared and the bad times that we'll haveTo the good timesand the bad time that we've hadWell it's been a long slow collision,I'm a pitbull, you're a dog,Baby you're foul in clear conditionsBut you're handsome in the fogSo I need some fine wine and you, you need to be nicerFor the good timesand the bad times we know will come

Av Jossan - 6 januari 2007 11:31

Idag blir det att:* Totalstäda hela lägenheten* Gå till maxi och införskaffa frukost* Åka hem till bästa väninnan och mysa med henne och hennes dotter. Ja...hennes sambo får oxå vara med på ett hörn. Hoppas bara inte att han vill dricka rödvin idag ;)

Av Jossan - 6 januari 2007 11:11

Ja, det blir ju aldrig som jag tänkt mig. Gårkvällen skulle endast bestå av trevlig after work med tjejerna på Mosaik. Omkring 21 tiden får jag ett sms från "pappan" som frågar om jag vill hänga med på en Tajp-fest som hålls på restaurangen mitt emot där jag bor. Givetvis vill jag det!Jag åker hem och byter om snabbare än man kan säga apfelkorn och glider in på festen. Dock verkar festen ha lockat fram var enda "bratt" som finns i Malmö. Det är inte utan att jag känner mig lite mal-place och grabbarna verkar ha lagt ner mer tid på sitt utseende än jag. Nåja, jag är i alla fall nöjd med mitt klädval en svart tyllkjol och ett linne i guldfärgat thaisiden med guldpaljetter och mina stövletter (från ellos!). Lite punk-rock-chick. Gött att sticka ut lite från alla de blonderade-hårfärlägningarna som huserade på festen.Väl inne på festen får jag ett grönt band om handleden för att kunna gå före i kön på Nöjesguidefesten Shit! Tänker jag. Tänk om jag springer på exet på Slagthuset. *vill inte vill inte* Skickar i väg ett sms för att förvarna att jag är påväg dit. Som tur var träffades vi aldrig. Träffade dock 3/5 av The Ark. De tre verkar sitta ihop...ser dem alltid tillsammans. Ja, trots att jag dissade nöjesguidefesten igår, hamnade jag där och hade faktiskt riktigt roligt!

Ovido - Quiz & Flashcards