Alla inlägg under mars 2007

Av Jossan - 11 mars 2007 19:16

När jag skulle bege mig hemåt omkring 04:30 tiden så tog jag givetvis en taxi.Medans vi åker hemåt kollar jag i väskan om jag har några pengar kvar, vilket jag givetvis inte har. När vi kommer fram till min lägenhet ger jag taxichaffisen kortet var på han säger: "Öhhh...min kortläsare gick sönder ikväll." Jaha, lycka till tänker jag då. Ute där jag bor finns INGA automater. Ja....så han får köra mig till närmaste bankomat och jag kontrollerar att han har stängt av taxametern, för jag tänker minsann inte betala en krona mer än vad jag ska för att hans grejor inte fungerar.Givetvis var närmaste automaten stängd.Det slutar med att chaffisen kör mig tillbaka till Stor torget (där jag hoppade in i taxin) för att ta ut pengar där.Sen fick han köra mig hem ....igen!

Av Jossan - 11 mars 2007 18:04

Haha! The Ark vann - gött! *favvopojkarna*Hade en himla trevlig schlagerkväll med mina vänner. Jag bjöd på lite småplock innan tävlingen. Quesadillas med tomatsalsa, shish kebab med yoghurt sås, hommus, baconlindade dadlar och crostini med olivtapenad. En himla mix, men ack så gott. Drack way to much vin. En annan väninna, hennes man (ja, de är inte gifta än men det är bara en tidsfråga) och deras lilla dotter (snart 1 år) var och hälsade på tidigare på kvällen.Av förklarliga skäl kunde de inte vara med under hela kvällen så därför bjöd jag hem dem på middag innan "stormen" drog in i lägenheten. Det blev en marokansk inspirerad kycklinggryta med sambal olek, citron och svarta oliver. *mums*Jag och hennes man delade på en flaska vin. Han hade dock tagit med sig ett "lådvin" och innan han gick hällde han upp en hel del i min vinkaraff...."ja, det kan du ha till senare...."Och ja....när man sitter och snicksnackar och har trevligt så är det ju lätt hänt att det slinker ner ett glas eller två utan att man märker det. Jag och flygvärdinnan drog ut och vidare till Plysch för att träffa en vän till henne. Sedan blev det även Etagé. Men inga söta pojkar någonstans.Nästa helg ska vi därför bojkotta "Lilla Torg" och endast gå ut på barerna kring "Möllevångstorget" i hopp om att finna söta och trevliga pojkar!

Av Jossan - 9 mars 2007 14:13

Så ja, då var denna hektiska arbetsvecka slut! Nu bär det av hem till "flygvärdinnan" där jag ska botanisera bland hennes avlagda kläder.*ja jag är inte fattig och högfärdig*Senare på kvällen ska jag hem till brossan och hans lilla familj för middag och filmkväll. Ska pussa järnet på mina små brorsöner.*längtar efter dem*Eftersom min svägerska är halv-italienska så har båda sönerna fått italienska 2:a namn. Bruno & Guido *sååå söt*Hrm...undrar vad kocken har rört ihop ikväll. Alltid lika kul att komma hem dit och äta. Fast man blir alltid lika däst och mätt och trillar ihop i en liten hög på soffan efter maten. Gäller att leka med lillkillen (ja, brorson nummer två är bara några månader så han kan man ju inte leka med...bara pussa) innan maten för efteråt orkar man inte (läs kan inte).Chau!

Av Jossan - 9 mars 2007 10:22

Eftersom jag inte kommer att ha tid att blogga ikväll eller i morgon så får jag ta och lista hur jag tror att Schlagerkvällen´s final kommer att sluta.SÅ HÄR VILL JAG ATT DET BLIR:1. THE ARK – WORRYING KINDAlltså, jag hoppas verkligen att det blir The Ark som skickas till Finland. Ola är en fantastiskt karismatisk frontman som verkligen kan få igång en publik. Ok, låten är väl inte deras bästa, men den har en go Abba-Beatles stämning över sig som jag tror kan funka. Go Ola, Martin, Jepson, Sylvester, Jens och Leari! 2. ANDREAS JOHNSON – A LITTLE BIT OF LOVEDen ständiga tvåan!3. SEBASTIAN – WHEN THE NIGHT COMES FALLINGDet är ju en Idolpohke så många kommer att rösta på honom trots de gräsliga scenkläderna.4. SANNA NIELSEN – VÅGAR DU, VÅGAR JAGJa, det är ju Carola+Charlotte i en förpackning och hon sjunger bra.5. SONJA ALDÉN – FÖR ATT DU FINNSFin låt, fin röst om än för mycket Shiley Clamp6. SARAH DAWN FINER – I REMEMBER LOVEKommer tyvärr inte ihåg låten, men det måste vara bättre än resterande.7. MARIE LINDBERG – TRYING TO RECALLÄr lite förvånad över mig själv att jag sätter skolfröken så högt upp, men det är ändå något gulligt hjälplöst över henne. "Bättre" låt än de tre efterföljande i alla fall)8. MÅNS ZELMERLÖW – CARA MIASynd att han inte valt en bättre låt. 9. ANNA BOOK – SAMBA SAMBERODet som funkar i Let´s dance funkar inte i schalger10. TOMMY NILSSON – JAG TROR PÅ MÄNNISKANHans låt "Jag vill ha sex med dig" var spiken i kistan. Hur kan man vara sämre låtskrivare än Tomas Ledin? SÅ HÄR TROR JAG ATT DET SLUTAR ÄNDÅ...1. THE ARK – WORRYING KIND2. MARIE LINDBERG – TRYING TO RECALLJa, skolfröken har ju hittat sig in i svenskarnas hjärta så jag tror att många kommer att rösta på henne. 3. SANNA NIELSEN – VÅGAR DU, VÅGAR JAG Aka Carola...folk har hört detta förr och kommer att rösta på henne därför att det är tryggt.4. SEBASTIAN – WHEN THE NIGHT COMES FALLING"Idolpojke´" och kommer därför att knipa röster5. ANDREAS JOHNSON – A LITTLE BIT OF LOVEHar iof en bättre låt än övanstående och är sjukt snygg, men det räcker tyvärr inte. Hoppas han bytar byxor - ingen är hot i läderpants. (såvida man inte är hårdrockare)6. MÅNS ZELMERLÖW – CARA MIAMåns är måns...skåning...synd att han har en kass låt bara7. SARAH DAWN FINER – I REMEMBER LOVE8. SONJA ALDÉN – FÖR ATT DU FINNS9. ANNA BOOK – SAMBA SAMBEROJag säger det igen:Det som funkar i Let´s dance funkar inte i schalger10.TOMMY NILSSON – JAG TROR PÅ MÄNNISKAN*bääh*

Av Jossan - 9 mars 2007 09:25

Har Nanne Grönvalls hemska låt "Avundsjuk" på huvudet.Mina föräldrar ringde mig igår ifrån Österrike, där de är på semester för att åka skidor."Vi bor precis vid liften...nu ska vi gå ut och äta....och i morgon ska vi åka skidor..."*ggrrr*Jag vill med!!!En skum grej i hela det här är att mina föräldrar i princip har "adopterat" en kille som är ca 30 år och som är son till en av min pappas "bekanta". Den här killen säger att han är "hemma hos en kompis" när han svara i mobilen då han är hemma och hälsar på min pappa. Och han menar det! De har det tekniska intresset ihop och snabba bilar/motorcyklar. Jag tror att den här killen är sonen pappa aldrig fick. Jag är ju tjej och är nog i och för sig mer teknisk än min bror men jag har aldrig blivit pushad i den riktningen. Min bror är som sagt oteknisk...han har ärvt de konstnärliga generna i familjen och är därmed kock. Hur som haver har i alla fall den här x-tra sonen följt med mina föräldrar till Österrike! Hmmmm....Får se om han orkar stå ut en 1 1/2 vecka i sträck med mina föräldrar. *haha*Stackars grabb, jag tror inte att han fattat vad han gett sig in på.

Av Jossan - 8 mars 2007 21:31

Idag är det torsdag.Sitter framför datorn och lyssnar på The Radio Dept. *sköönt*På lördag kommer min lilla Jenny och hälsar på! *jippie*Vi läste tillsammans på Sopis. Jag hängde jämt hemma hos henne och hennes sambo o drack vin. Så mysigt vi hade det! Sen flyttade jag till Malmö...och Skumby...och Malmö igen...och då flyttade de till Laholm. Nu träffas vi inte så ofta. *saknar*Hennes sambos pappa har precis fått diagnosen lungcancer. Tyvärr är det tydligen för stora risker med att operera bort tumören så det verkar som om hans far nu mer lever på utmätt tid. Sorgligt

Av Jossan - 8 mars 2007 15:24

Kan inget annat än att hålla med

Av Jossan - 8 mars 2007 13:04

Vilket CRAP!Varför finns överhuvudtaget denna dagen? Är det bara för att man ska kunna slå sig för bröstet och säga att "vi minsann firar och tänker på alla världens kvinnor en gång om året!"Vad gör det för nytta? Dessutom fortsätter löneklyftorna att öka mellan män och kvinnor i Sverige. Varför finns det inte en internationell mansdag? Vadå jämställdhet? Bah - lägg ner skiten och gör något vettigt i stället!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards