Alla inlägg under maj 2007

Av Jossan - 14 maj 2007 08:25

Hur i hela friden kan man få träningsvärk i händer och handleder bara för att man ränsar ogräs och planterar några blommor?

Shit vad jag måste vara otränad. 

*hemsk tanke*


I lördags förmiddag hade vi gemensam trädgårdsgdag med min bostadsrättsförening, där jag numer även är styrelsemedlem. Givetvis var det samma människor som vid årsmötet som dök upp på trädgårdsdagen. Vilket å ena sidan är ganska så bra eftersom man lär känna dem och man vet ju aldrig när man behöver hjälp av sina grannar ;)

Eftersom jag ALDRIG har arbetat i en trädgård (ja, klippt gräset har man väl gjort någon gång hos föräldrarna) så anmälde jag mig till att rensa ogräs - fastän jag inte har en aning om hur ogräs ser ut.

Helt plötsligt fick jag även uppgiften att plantera ut lavendel i lagom prydlig rad. Uhj, fick värsta prestationsångesten - tänk om jag fuckar upp hela uteplatsen med mina snea lavendelrader?


Jag tyckte dock att det var riktigt roligt att pula där i rabatten och funderar faktiskt på att anmäla mig till "trädgårdgruppen".

Men, aj aj vilken träningsvärk jag hade i söndags (och har fortfarande i dag)

fast jag tror också att den kommer ifrån att jag dansade i lördagskväll med relativt nya skor. ;)

Av Jossan - 13 maj 2007 15:35

Vilken jävla katastrof!

Jag ska aldrig mer kolla på ESC. Hela tävlingen är ju ett skämt.

Det handllar inte om att rösta fram bra musik (å andra sidan har musiken i den kategorin aldrig varit speciellt bra) utan att rösta på länderna som man gränsar till.

Hur i helvet kunde The Arks låt placera sig så dåligt? Jag trodde att vi hade det i hamn efter att jag hört alla 24 bidragen, det var ju inget av de andra som ens kom i närheten av bandets karisma på scen och goodfeeling i låten.

Jag, Sofie och Jethon började till och med förbereda oss för att vara "värdar" för ESC i Stockholm 2007. Sofie och Jethon skulle vara värdparet och jag skulle rycka in lite där det behövdes (jag menar vi kan ju inte ha två danskar som leder gelan i Stockholm!) som att tex rätta dem när de säger fel: "Välkommen till Möllan Europe!"  - Nej Sofie, vi är i Stockholm nu!

Ta över showen ifall någon av dem dricker sig för berusade, se till att de har mickarna avstängda när de sågar deltagarnas kläder (nej, företen det var ju jag som skulle göra det- modepolitzi) och översätta poängen till franska eftersom ingen av dem kan franska.

Tyckte att vi hade ordnat det ganska bra, nu gällde det bara att sälja in idén till SVT.

Men icke.


Nä, istället är det en tråklåt som går och tar hem det hela. Och en jävla dåre med julgranspynt på huvudet som kommer 2:a.

Jag fattar ingenting.

Av Jossan - 11 maj 2007 13:19

Ikväll blir det till att ta det vääääldigt lugnt.

Har bjudit hem mig själv till svägerskan o ungarna...brossan jobbar ikväll så honom får jag inte träffa *sniff*. Tror att svägerskan ska slänga ihop lite tacos till oss *mumsi*.


Aj, har ont i magen nu. vräkte i mig en 45 grammare o pommes till lunch. ja va fan, jag har ju levt på nudlar, grönsaker och bulgur i veckan.

Hmm..det fräser oroväckande i mitt vattenglas.

Vatten kan väl inte fräsa?

Måste vara rester från diskmedel.....trevligt.


Har glömt att klippa av vip-bandet som jag har runt handleden från gårkvällen.

Snyggt.

Av Jossan - 11 maj 2007 11:10

Jag måste vara totalt störd!

Igår var det ju  den stora restaurangfesten i Malmö.

Jossan var där.

Gick hem omkring 02.

Gick upp 05:45 för att gå iväg till jobb.

Jag var nog fan fortfarande lite tipsy när jag satt på tåget till jobb för jag skrattade hejdlöst åt Alex Schumans krönika i gratistidningen aftonbladet.se


Hade en mycket trevlig kväll igår.

Kvällen började hemma hos flygvärdinnan med lite vin. Jethon och söte Erik var oxå på plats.

Sen bar det av till Scandic (Finlandsfärjan nr 1) för "Förfest" ,lite mingel och

champagne. "Det ska vara Piper...inte Moët" enligt experten Erik.

Jag och Jethon ägde dansgolvet efter några glas champagne. Sprang på en kille som tränat i samma gymnastikförening  som jag (för en herrans massa år sen får ja ju tillägga). Oj så söt jag minns att jag tyckte att han var. Jag hade nog en liten crush för honom på den tiden.

Ja, å andra sidan hade jag det för alla långhåriga pojkar när jag var 14.

Nåja, han såg fortfarande bra ut. Han blev lite förvånad över att se mig (varför blir alla det nu för tiden? tänk vad lite hårfärg kan göra) och ännu mer förvånad över att komma på att det bara skiljer 4 år mellan oss.....(klart att det är större glapp mellan en 14 & en 18 än en 30 åring & en 34 åring.)


Vid 24 tiden blev vi bokstavligt talat bussade till Etagé (läs Slitagé). De hade hyrt in en grön stadsbuss och körde packet till nattklubben. Och denna gången behövde jag inte hjälpa flygvärdinnan att hitta sitt vip-kort eftersom vi alla nu var märkta med ett blått band kring handleden.

Väl därinne var det drinkbiljetter och dans till dålig musik som gällde.

Vid 02 tiden blev jag lite alkohol-påverkad-deppig eftersom jag ansåg att jag inte fick tillräckligt mycket uppmärksamhet från en viss person, så jag gick hem.

För annars hade jag aldrig kommit iväg till jobb imorse. Jag hade å andra sidan aviserat att jag ev. skulle ta ut en semesterdag, men jag har mycket administrativt som måste fixas så det känns ändå rätt bra att jag kom iväg.


Föresten, när jag åkte taxi mellan mitt hem och flygvärdinnans så satt jag och gav taxichaffisen familjerättsliga råd.

Undrar om jag kan ta upp det som övertid? 

Av Jossan - 10 maj 2007 16:25

Hinner inte blogga idag i heller.

I kväll är det en stor fest bland Malmös restaurangfolk och jag har lyckats sno åt mig en biljett.

There shall be dancing!


Vi ses i dimman!


Av Jossan - 9 maj 2007 12:30

...till varför veckans skallning ser så konstig ut. Jag var tvungen att dela upp texten eftersom Bloggagratis har fuckat ur. Kunde absolut inte få med hela texten i ett inlägg....konstigt!

Av Jossan - 9 maj 2007 12:15

Jag ska kunna ha 100 män ståendes i kö utanför mitt sovrum, ha sex med 99 av dem och säga nej till nummer 100 och det ska respekteras! Lika så ska jag kunna sova tryggt om natten (även när jag är full) om jag har manligt sällskap i lägenheten, det kan vara en tillfällig gäst, en pojkvän eller äkta man. Om jag ligger där och sover eller är totalt utslagen efter ett fylleslag ger det ingen rätt att utnyttja mig ”bara för att hon brukar ställa upp”. Har han inte fått mitt JA är det inte okej. (vilken normal människa vill ha sex med en livlös trasdocka?)  När jag är ute en kväll och kanske flirtat hejvilt, raggat upp en kille, tryckt mig intill honom på dansgolvet och kanske viskat något snaskigt i hans öra och sedan följt med honom hem – underförstått att vi ska ha sex, är det liktförbannat min jävla RÄTTIGHET att säga NEJ när det inte längre känns rätt, om jag inte längre vill eller har lust (han kanske är jävligt avtändande utan kläder). Vilken normal man vill fortsätta i detta läget? Jag har full förståelse om mannen i fråga blir sur, här har han förväntat sig lite rajraj och så blir det inget – jag hade också kunnat bli sur om det hände mig, men jag hade ju knappast tvingat någon till samlag.


Nu finns det ju de idioter som hävdar att när en man väl är upphetsad så finns det inget som kan stoppa honom – alltså tjejen får skylla sig själv om hon har ”uppmuntrat” honom (läs varit glad, trevlig, flirtig, snygg eller sexig). För att bemöta det påståendet vill jag i så fall säga att påståendet att ”alla män är potentiella våldtäktsmän” i så fall stämmer. Eftersom det säger ju i princip det första påståendet, eftersom män tydligen inte kan tygla sig själva.Nu vet jag i och för sig att detta inte alls stämmer. Utan att de män som våldtar inte är några normala män, utan män med väldigt skev verklighetsuppfattning och som har en otroligt tålig kvinnosyn eller rättare sagt människosyn. Jag bara tackar min lyckliga stjärna över att de män jag träffat har respekerat mig och mitt nej!!
Av Jossan - 9 maj 2007 12:02

De åtalade gick fria eftersom tjejen haft sex med de båda åtalade tidigare och hör och häpna även andra män!Man ska väl för fan inte döma efter tjejens beteende, utan efter vad faktiskt förövarna har gjort! Man säger väl aldrig att en man som gått med en dyr klocka på sig och som blir rånad, att han får faktiskt skylla sig själv som går omkring med en sådan klocka. Det är väl ändå rånaren som gjort fel?

Ovido - Quiz & Flashcards