Alla inlägg under februari 2007

Av Jossan - 25 februari 2007 16:54

Jahap.Då får man väl rapportera lite om gårdagen.Var hemma hos brosan och snusade lite på deras nyfödda. Finns det någon härligare doft än en bebis? 1,5 åringen hade kommit på att det går alldeles utmärkt att äta utan att använda händerna och doppade därför hela ansiktet i fastlagsbullen. Han tycker att det är lite jobbigt att bli kladdig om händerna, men att få grädde i hela huvudet verkade han inte bry sig om.När jag skulle gå hem blev han jätteledsen och arg. Jag fick inte ens en kram. *hihi he likes me!!!*Kvällen spenderades med melodifestivalen och drinkar. Jag har ju nu mer ett välfyllt barskåp, när jag inte längre behöver vara orolig för att flaskorna ska sina på ett mystiskt sätt.Andreas Johnsons låt var ju den enda som var bra i denna omgången. Ok, Sanna Nielsens låt var ju en riktig Carola-schlager-dänga med tonartshöjning (eller vad f-n det heter) och hela klabbet. Hon hade dessutom snott Carolas klädstil och Charlotte Nilssons (Pirelli) hårförlägning. Hon kommer (tyvärr) att ligga bra till i finalen. Magnus Ugglas, Caroline af Ugglas (lurar det ugglor i mossen?) och Christer Lindarws låtar var ju rena skämtet. Eller, ja Carolines låt hade kunnat vara bra om någon annan sjöng den. Och INTE försökte att imitera Janis Joplin.Senare på kvällen dök en tjejkompis upp med två utsöta pojkar (som tyvärr bara hade ögonen för varandra) och efter att vi spelat sönder min cdspelare med 80-tals musik begav vi oss till Etagé. Till mitt försvar så får jag säga att klockan var närmare två och att inget annat ställe har öppet till fem. Vi dansade och svettiga och spanade efter söta pojkar, men tyvärr verkar de ha gått i ide. Vakna pojkar! Våren är snart här!

Av Jossan - 24 februari 2007 13:02

Är lite smått irriterad just nu.Först ringer exet, som ska komma och hämta lite grejor idag och säger att han blir en timme försenad. Jag vill för fan inte sitta här på pass hela min jävla lediga lördag! Idiot! Sen ringer mamma och avbokar vår kvällsaktivitet. Mamma och pappa skulle ha kommit in till stan för att gå och käka middag och kolla på när min väninnas man och hans band spelade. Nu vågar de inte åka in pga att det ev kommer att bli snöoväder. Och visst, jag förstår dem. Mamma fick väl ta emot min irritation över exet *sorry*. Men jag gillar inte när planerade saker ställs in i sista minuten.

Av Jossan - 24 februari 2007 12:52

Hade en mycket trevlig After Work igår på St:Gertrud. Tjeckisk öl,Tapasbuffé och Dr Rock snurrade skivor....kan det bli bättre?Efter AW drog vi vidare till Bakfickan där det var något coverband som spelade....deras sångare hade tydligen varit med i Fame Factory...någon Martin...jaha? (Mycket det hjälpte....vem som helst kan ju spela i ett coverband)Extra insatt skallning:Jag och väninnan hade sett ett bord som vi väntade på att det skulle bli ledigt, eftersom kvinnorna som satt där hade tomma glas. Vi väntade och väntade. Inte beställde de något mer att dricka...nä, de bara satt där och tjatrade. (Det var dessutom många fler än oss som stod upp och åt)Då reser sig en av tjejerna - yes tänker vi, de ska gå! - nä...hon skulle bara hämta lite fler nachos från buffén. Fortfarande har de inte beställt in mer dricka!Som tur var hittade vi två lediga stolar så att vi kunde sätta oss vid samma bord som väninnans man. Men, de här kvinnorna satt kvar i över en timme utan att köpa något mer. Det tycker jag är dålig stil när det är fullt med folk som vill sitta ner och äta osv....ska man bara snacka skit så kan man lika bra stå upp anser jag!

Av Jossan - 23 februari 2007 13:02

Veckans skallning går helt utan överraskning till fenomenet Britney Spears.Ärligt talat, vad sysslar tjejen med?- Gifter sig med bästa vännen i Las Vegas och skiljer sig några timmar senare- Gifter sig med en riktig slacker och skaffar två barn med honom- Kastar ut slacker och skiljer sig- Blir bästa polare med Paris Hilton och festar hejdlöst- Åker in och ut från rehab- Rakar av sig allt hår- Skallar paparazzi-fotograferJag brukar verkligen inte dömma folk efter hur de lever, det är upp till var och en. Folk har säkert en hel del synpunkter på mitt leverne de senaste månaderna. Men har man barn och dessutom är en mycket känd person så får man försöka att tänka på vad man gör. Det kanske vore bättre om fröken Spears spenderade lite mer tid med sina ungar istället för att springa om troslös på nattklubbar. Fast å andra sidan, vad vet jag? (Vet ju bara det som rapporteras genom media och det ska man ta med en nypa salt.)

Av Jossan - 23 februari 2007 12:58

Skulle beställa de snygga leopardmönstrade sling-back skorna från Ellos, men de finns bara kvar i strl 40 o 41.*piss*Fast jag har å andra sidan hittat ett par leopardmönstrade pumps på Wedins skor som är nedsatta till 299:-De har funnits där nu i nästan två veckor. Har jag tur kommer de att sätta ner de till "halva rea priset" och i så fall slår jag till!Ska gå dit och kolla på måndag. (Inte för att 299:- är dyrt utan för att det är roligt att göra ett klipp)

Av Jossan - 23 februari 2007 12:50

Metallica till Stockholm stadium den 12 juli!Någon som hänger på?

Av Jossan - 23 februari 2007 10:31

Citat av Darin:"Jag är bättre än någonsin" Muahhhaa

Av Jossan - 23 februari 2007 10:03

Min ihärdighet igår verkar ha gett resultat!Socialtjänsten har nu ändrat sig och tycker inte heller längre att det är lämpligt att placera barnet hos sin förälder som är misstänkt för att ha misshandlat barnet, så väl psykiskt som fysiskt. De letar för fullt efter något jourhem eller liknande.*jippie*Det hjälper ibland att bränna dem i röva med gaslampan!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards